Топ играчи

Победник

Сојуз Puppis е оној што порано стави крај на светот Војна за превласт, не оставајќи место за сомневање дека е најмоќната сила за време на целиот турнир.
И покрај тоа, Puppis којшто собра 250 000 поени влијание пред крајниот датум на турнирот, имаше достојни противници - Centaurus и Capricorn, коишто соодветно грабнаа сребрен и бронзен медал.
Специјалната награда на турнирот ќе ја добие сојузот Cygnus, којшто има 18 добиени војни и 1 загубена.
Сила и чест за сите вас, смели воини, што учествувавте во овој елитен турнир! Вашите имиња ќе бидат запаметени!

07-24-2015

Империја Онлајн: Што претстои Еп. 2

Во живо од штабот на Империја Онлајн

07-10-2015

Империја Онлајн: Што претстои Еп. 1

Во живо од штабот на Империја Онлајн