Топ играчи

Победник

Сојуз Puppis е оној што порано стави крај на светот Војна за превласт, не оставајќи место за сомневање дека е најмоќната сила за време на целиот турнир.
И покрај тоа, Puppis којшто собра 250 000 поени влијание пред крајниот датум на турнирот, имаше достојни противници - Centaurus и Capricorn, коишто соодветно грабнаа сребрен и бронзен медал.
Специјалната награда на турнирот ќе ја добие сојузот Cygnus, којшто има 18 добиени војни и 1 загубена.
Сила и чест за сите вас, смели воини, што учествувавте во овој елитен турнир! Вашите имиња ќе бидат запаметени!

09-10-2015

Империја Онлајн: Што претстои Еп. 6

Во живо од штабот на Империја Онлајн

08-28-2015

Империја Онлајн: Што претстои Еп. 5

Во живо од штабот на Империја Онлајн

08-21-2015

Империја Онлајн: Што претстои Еп. 4

Во живо од штабот на Империја Онлајн

07-31-2015

Империја Онлајн: Што претстои

Во живо од штабот на Империја Онлајн