Топ играчи

Најдобрите од сезона 1

Богатство за шампиони

Играчите од тимот шампион на Војна за превласт помеѓу себе ќе поделат 30 000 дијаманти, како награда за трудот и храброста.

Богатство за шампиони

Најдобрите од сезона 1

Играчите од тимовите што завршиле во топ 10 на Војна за превласт помеѓу себе ќе поделат 60 000 дијаманти како награда за трудот и храброста.

Специјална награда

Шампион
сезона 1

Членовите на победничкиот тим ќе имаат чест да го носат највисокото одликување - златен медал од Војна за превласт. Овој медал ќе се гледа во рангирањето и во профилите на играчите.

medal_desk_short_finalist_title

Сребрен медалист

Медал што ќе го носат членовите на тимот рангиран на второ место во Војна за превласт. Овој медал ќе се гледа во рангирањето и во профилите на играчите.

Специјална награда

Бронзен медалист

Медал што ќе го носат членовите на тимот рангиран на трето место во Војна за превласт. Овој медал ќе се гледа во рангирањето и во профилите на играчите.

medal_desk_short_finalist_title

Специјална награда

Играчите од сојузот што ќе ја добие специјалната награда ќе ги добијат овие медали во своите профили во сите светови.